ONDERHOUD RAMEN EN DEUREN

Aluminium schrijnwerk is onderhoudsvriendelijk, niet onderhoudsvrij.


 

PROBLEMATIEK


Op vandaag worden coatings steeds zwaarder belast door extremere weersomstandigheden met versnelde natuurlijke verwering van het lakwerk als gevolg.

Structuurcoatings zijn populair omwille van hun goede krasbestendigheid en esthetisch uitzicht maar de poriën houden daarentegen de verontreinigingen sneller vast. IR-straling (warmte) doet de temperatuur van het lakoppervlak sterk oplopen waardoor de vervuiling in de coating gaat inbranden. Donkere kleuren absorberen sneller de warmte en zijn dus gevoeliger voor verkleuring.

UV-straling (licht) tast de harsen van de coating aan waardoor deze verkrijt en het verouderingsproces versnelt.

 OPLOSSING


De PURApro onderhoudsset reinigt uw aluminium schrijnwerk, maakt het vuil- en waterafstotend en doet de kleur en glans heropleven. Gebruik de onderhoudsset éénmaal per jaar om uw nieuw of bestaand schrijnwerk te beschermen.

Voor het frequent reinigen van uw profielen en glas adviseren wij u gebruik te maken van onze “periodieke reiniger en beschermer”. 

Al de producten van PURApro zijn uiterst geschikt wegens hun lage zuurtegraad en kunnen bovendien gebruikt worden voor nog veel meer bredere toepassingen bij het algemeen onderhoud van uw woning.