DEPA Ramen NV

 

 Kunstdal 4

9900 EEKLO

T 09 376 96 96

F 09 376 96 95

 
 
 
 
 

 

 

PLAATSING

 

De afdeling Plaatsing werkt samen met klant, architect en aannemer elke aanvraag in detail uit. De montage van het aluminium schrijnwerk en aanverwante materialen (glas, verluchtingsroosters, rolluiken, etc.) gebeurt door eigen monteurs (20 in totaal). Elk project wordt opgevolgd door één van onze ervaren projectleiders en ondersteund door de interne organisatie. Op deze manier kunnen we een succesvolle afhandeling van elke opdracht verzekeren.

 

 

 

PRODUCTIE

 

LOGISTIEK

 

In het logistieke magazijn (2.700 m²), worden zowel geïsoleerde profielen als halfschalen gestockeerd. Per order worden de profielen uitgesorteerd en (extern) gelakt volgens de strenge Qualicoat norm. Depa Aluminium beschikt ook over een inrollijn om de brute en/of gelakte profielen te isoleren. Op deze manier hebben we het logistieke proces voor het grootste deel in eigen beheer.

 

 

ATELIER

 

Depa beschikt over één van de meest geautomatiseerde productieapparaten in België voor de productie van aluminium schrijnwerk. In een productiehal van 6.000 m² zijn er 5 productielijnen ondergebracht.

  • 3 voor de productie van ramen- en deuren

  • 1 voor de productie van schuiframen

  • 1 voor de productie van gordijngevels en andere elementen.

 

De totale productiecapaciteit bedraagt 120 raam- en deurelementen per dag. Deze capaciteit kon bereikt worden door de uitgebreide investeringen in de periode 2010-2012. Er werd o.a. geïnvesteerd in drie CNC gestuurde zaag- en freesmachines, een volautomatische vierkopspers en een intern transportsysteem. Bovendien beschikken we ook over een eigen servicelakkerij.

 

 

bedrijfsvideo

 

 
Copyright 2013 by Depa Ramen NV    Powered by STOSIO   Inloggen