DEPA Ramen NV

 

 Kunstdal 4

9900 EEKLO

T 09 376 96 96

F 09 376 96 95

 
 
 
 
 

 

VOLATO MONORAIL

 

VOLATO duorail

     

Het glas van het vaste gedeelte wordt rechtsreeks beglaasd in het vaste kader; waardoor de glashoogtes verschillend zijn. Omdat er geen koppelingen nodig zijn tussen de vaste en schuivende gedeelten is het mogelijk om grote glaswanden te maken met gelijke vertikale aanzichtbreedtes. Hierdoor wordt een maximale lichtinval gegarandeerd. Uw huis wordt één met uw tuin en omgekeerd.

 

 

Het glas van het vaste gedeelte wordt beglaasd in het vleugelprofiel waardoor de glashoogtes gelijk zijn. 

 
     

SUPERIEUR DESIGN EN ESTHETIEK

 

uitmuntende prestaties

     

De Volato past volledig binnen het kader van de hedendaagse architectuur. Vlakliggende vleugels en zijdelingse kaderprofielen aan zowel binnen- als buitenzijde zorgen voor een zeer strakke en slanke vormgeving.

 

Standaard wordt de Volato voorzien van verdoken afwatering. (geen zichtbare waterkapjes),

 

Het onderregelprofiel kan tevens volledig verzonken worden in de vloer = low step. Niet enkel het esthetische aspect is hier van groot belang, maar dit zorgt ook voor een veilige overgang aan zowel binnen- als buitenzijde.

 

Om een maximale thermische isolatie te verwezenlijken heeft elk kaderprofiel zijn specifieke thermische onderbreking in functie van de positie van de vleugel. De Volato presteert zeer goed op gebied van water-, lucht- en geluidsdichtheid.

 

In elke onderregel zitten kogelventielen die bij harde windstoten het afwateringskanaal afsluiten. Zo wordt voorkomen dat water en tocht infiltreren. Tussen elk kaderprofiel wordt een EPDM dichtingskussen gemonteerd wat zorgt voor een uitstekende waterdichtheid. De aansluiting van de vleugel met het kaderprofiel wordt afgesloten met EPDM dichtingen, gecoat met glijpolymeer.

 

 

 
Copyright 2013 by Depa Ramen NV    Powered by STOSIO   Inloggen