DEPA Ramen NV

 

 Kunstdal 4

9900 EEKLO

T 09 376 96 96

F 09 376 96 95

 
 
 
 
 

 

ALGEMEEN

 

Wanneer u gaat (ver)bouwen is niet enkel het esthetische maar ook het economische en ecologische aspect van groot belang. De aluminium profielen bestaan uit drie kamers en drie dichtingen. Dit zorgt niet enkel voor uitzonderlijke stevigheid maar ook voor een excellente thermische en akoestische isolatie.

 

 

TECHNISCH

 

Plants: image 1 0f 1 thumb

 

(klik op de figuur voor meer details)

De aluminium profielen bestaan uit drie kamers en drie dichtingen. Dit zorgt niet enkel voor uitzonderlijke stevigheid maar ook voor een excellente thermische en akoestische isolatie.

 

Het profiel is beschikbaar in twee uitvoeringen, de Ecoflex en Ecoflex Super (isolerend).

 

  • De Ecoflex heeft een isolatiewaarde (Uf) tussen 2,14 - 2,70 W/m2K

  • De Ecoflex SUPER heeft een isolatiewaarde (Uf) tussen 1,60 - 2,48 W/m2K

 

Aangezien beide versies voorzien kunnen worden van drievoudig glas (maximale dikte van 62 mm) kan er een heel lage totale U-waarde bekomen worden. (tot 0,88 W/m²K)

 

ESTHETISCH

 

Plants: image 1 0f 1 thumb

 

(klik op de figuur om in te zoomen)

In de hedendaagse architectuur wordt er meer en meer belang gehecht aan het schrijnwerk. Dit moet volledig passen binnen het concept van de woning.

 

Net om die reden zijn er 3 varianten.

 

Ecoflex VLAK

Strakke look

Kader en vleugel liggen in zelfde vlak

 

Ecoflex CLASSIC

PVC look met voordelen van aluminium

 

Ecoflex RETRO

Pastoriestijl met sierlijsten

 

 

Standaard worden alle ramen voorzien van verdoken beslag. Geen zichtbare scharnieren die stof verzamelen en voor een mindere esthetiek zorgen. Tevens wordt er ook standaard voor verdoken afwatering gekozen. Geen waterkapjes die kunnen verstoppen of afbreken en watersporen kunnen achterlaten op de profielen.

 

Twijfel niet een afspraak te maken met één van onze vertegenwoordigers om de profielen en reeksen te bekijken in onze toonzaal.

 

KLEUREN

 

Zoals het spreekwoord zegt valt er over kleuren niet te discussiëren. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeur. Om aan iedereen zijn behoeften te kunnen voldoen biedt Depa dan ook een groot gamma van kleuren aan. Er moet wel een onderscheid gemaakt worden tussen:

 

RAL (mat en blinkend)

 

Indien u kiest voor een RAL kleur (mat of blinkend) zullen de aluminium profielen gepoederlakt worden. Dit proces bestaat uit het beitsen, reinigen, lakken en bakken van de profielen. De laagdikte van de poederlak is bij benadering 60 µm en zorgt dus voor een extra versteviging van het profiel.

 

STRUCTUUR (metallic)

 

Structuurlak wordt op dezelfde manier aangebracht als poederlak. Het grootste verschil is dat er in de structuurlak een korrel zit die niet zal smelten tijdens het bakproces waardoor je een korrelige structuur krijgt. Deze korrel bevat tevens teflon wat waterafstotend is. De regen zal dus niet drogen op het schrijnwerk waardoor de ramen minder snel vuil worden en minder onderhoud nodig hebben.

 
Copyright 2013 by Depa Ramen NV    Powered by STOSIO   Inloggen